Четвер, 2024/Квітень/18, 22.33.58
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт вчителя історії Грицик Марії Василівни

Календар
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 25 » 2-очний семінар швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU)
16.48.05
2-очний семінар швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU)

     

З 17 по 19 лютого 2015 року на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів) відбувся 2-й очний семінар в рамках спільного  швейцарсько-українського  освітнього проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні»..Навчання тренерів проводили міжнародні та національні експерти проекту: проф. Рольф Голлоб, Барбара Кохлсток, професор ЦПУ; Мартін Лейтард, викладач ЦПУ; Любов Задорожна, в.о. директора ООІУВ; Оксана Левчишена, завідувачка кафедри психолого-педагогічної та суспільно-гуманітарної освіти Одеського ОІУВ, Олена Притульська, викладач кафедри методики мов та літератур.

Протягом трьох робочих днів працювали дві групи майбутніх тренерів. Основним завданням яких було презентувати напрацьовані матеріали власних портфоліо,  почути відгуки від експертів та колег-партнерів по проекту. Одним із непростих завдань було укласти проект програми подальших власних тренінгових занять для керівників закладів освіти та вчителів області.Учасники тренінгу з  задоволенням пиймали участь у роботі та  презентували власні наробки щодо проведення практичних занять з використанням компонентів ОДГ/ОДП.

Під час семінару тренерам та учасникам вдалося створити доброзичливу атмосферу та позитивний настрій. Учасники тренінгу одностайно дійшли висновку, що різноманітні форми роботи, які були представленні на семінарі, спонукають не лише до засвоєння нових знань, а й до самовдосконалення.

 

Переглядів: 658 | Додав: ангел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Звіримо час
Опитування
Погода
Корисні сайти

Сайт створено вчителем Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2024