Субота, 2024/Квітень/27, 01.37.43
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт вчителя історії Грицик Марії Василівни

Календар
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 21 » Швейцарсько-український освітній проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU)
15.57.04
Швейцарсько-український освітній проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU)

                                                

З 9 по 11 жовтня 2014 року на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів (ООІУВ) відбувся 1-й очний семінар в рамках навчання тренерів для керівників загальноосвітніх навчальних закладів та тренерів для  вчителів області, які успішно пройшли конкурсний відбір.
Навчальні програми для учителів та директорів шкіл розроблені командою експертів Цюріхського педагогічного університету на чолі з керівником проекту проф. Рольфом Голобом, д-ром Барбарою Кохлсток, Мартіном Льойтард  у співавторстві з командою українських експертів. Програми семінарів-тренінгів спрямовані на впровадження основ Хартії Ради Європи з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ), яка була рекомендована Комітетом Міністрів Ради Європи 11 травня 2010 року. Навчання проводиться на основі адаптованих та перекладених посібників Ради Європи з питань освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини для учителів і керівників шкіл, з якими можна ознайомитись на сайті проекту doccu.in.ua в розділі Публікації.
Педагоги опановували методику викладання ОДГ/ОПЛ, розглядали навчально-методичні матеріали, наведені в адаптованих для України посібниках Ради Європи для вчителів. Разом з проф. Рольфом Голлобом та українськими експертами учасники групи на практичних прикладах тренувались викладати основи ОДГ/ОПЛ.
Переглядів: 867 | Додав: ангел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Звіримо час
Опитування
Погода
Корисні сайти

Сайт створено вчителем Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2024