П`ятниця, 2024/Березень/29, 06.25.40
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт вчителя історії Грицик Марії Василівни

Календар
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 21 » З Днем Гідності і Свободи!
16.15.22
З Днем Гідності і Свободи!

Президент підписав укази про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи, 22 січня – Дня Соборності України.

"Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Мені як Президенту України залишається лише документально засвідчити це і підписати Указ про День гідності та свободи, який українці віднині й навіки будуть відзначати 21 листопада", - сказав Глава держави.

Саме рік тому українці, які побороли в собі страх, вийшли на головний майдан країни.  Патріоти пов’язують своє майбутнє з Україною та Євросоюзом. Це нове цивілізаційне бачення майбутнього держави. Революція Гідності закінчилася перемогою українського народу. Та плата за неї виявилася тяжкою, кровавою. В українців сходу і заходу спільні герої - це Герої Небесної Сотні та Герої АТО. Вони загинули за незалежну Україну! Сотні майданівців нині захищають східні рубежі Вітчизни у складі добровольчих підрозділів та працюючи волонтерами.Завдячуючи учасникам майданів в різних куточках України змінилося ставлення до історії держави, державних символів. Синьо-жовті барви розлилися містами і селами України, а вишиванки зігрівають серця полум’яних патріотів.

Переглядів: 869 | Додав: ангел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Звіримо час
Опитування
Погода
Корисні сайти

Сайт створено вчителем Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2024