П`ятниця, 2024/Травень/03, 11.28.39
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт вчителя історії Грицик Марії Василівни

Календар
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 1 » 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом
17.26.15
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

Це один день на рік, але ватро пам'ятати про загрозу кожного дня. Задля себе та дітей, нинішніх та майбутніх…

Всесвітня організація охорони здоров'я проголосила про проведення першого Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом в грудні 1988 році.Тому цей день став одним з найбільш успішних пам'ятних днів, які відмічають в усьому світі. На даний час він визнаний і відзначається щорічно різними установами і організаціями.
У цьому році Всесвітній день боротьби зі СНІДом пройде під гаслом "Склади свій тест".
Глобальна епідемія ВІЛ/СНІД за своїм масштабом і спустошливою дією стала однією з найсерйозніших загроз для людства. За 27 років, що пройшли з моменту перших проявів, вірус вразив понад 70 млн. чоловік. На початок 2008 року у світі з ВІЛ/СНІДом живе більше 33 млн. чоловік (в тому числі більше 3,8 млн. дітей до 15 років). За даними UNAIDS (ООН СНІД) щоденно у світі ВІЛ-інфікується більш 14 тисяч людей.
Сьогодні кількість ВІЛ-інфікованих в Україні щонайменше в 5-7 разів перевищує кількість офіційно зареєстрованих носіїв інфекції і СНІД реально загрожує кожному українцю. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я темпи ураження СНІД в Україні наближається до країн африканського континенту, а реальна кількість ВІЛ-інфікованих становить від 280 до 450 тисяч тобто в середньому 1,63 % дорослого населення України.
У відповідь на таку ситуацію пропонуємо вашій увазі виставку, яка розповідає про "чуму ХХ століття", шляхи розповсюдження та засоби боротьби із СПІДом, формує толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих людей.
Переглядів: 777 | Додав: ангел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Звіримо час
Опитування
Погода
Корисні сайти

Сайт створено вчителем Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2024